Scroll verder

VitalWomen

Gezicht achter VitalWomen

Mijn naam is Marjolein Maas, verloskundige, vrouwencoach en oprichter van VitalWomen. Ik houd me al 20 jaar bezig met zorg en vitaliteit rondom vrouwen. Ik zie dan ook als zorgverlener en ondernemer de behoefte om meer aandacht te geven aan vrouwspecifieke zorg. Dit is namelijk onderbelicht in de wereld van arbeid en gezondheid. Waardoor ziekteverzuim onder vrouwen 30% hoger ligt dan bij mannen. Daar kunnen we samen wat aan doen!

 

Met inmiddels 40 zorgprofessionals en coaches in Nederland bieden wij het breedste aanbod om vrouwelijke werknemers vitaal op de werkvloer te houden.

 

Zorg voor elkaar verminderd ziekteverzuim, langdurig uitval en voorkomt gezondheidsklachten op lange termijn. Ik licht graag onze programma’s toe in een persoonlijk gesprek.

 

 

Ik wil werken aan mijn vitaliteit

Waarom kiezen voor Vitalwomen

Vrouwspecifieke zorg

Gecertificeerde specialisten

Een fijne omgeving

Zorgprofessionals samen onder één dak.

Onze trainingen kunnen digitaal of in-house plaatsvinden. VitalWomen biedt coaching bij LEIN Vrouwenzorg. We hebben onze vestigingen in Noord-Brabant en Zuid-Holland gevestigd. Ook is het mogelijk om vrouwelijke werknemers op de werkvloer zelf te begeleiden. Dat scheelt weer reisafstand!

Meer informatie

Contactformulier

06-42362950

info@vitalwomen.nl